top of page

Nous Socis

Si l'any passat no tenies llicència o bé la vas tramitar amb un altre club, et convidem a formar part del club btt metalbikers.com. Per només 10€, nosaltres et tramitarem la teva llicència en molt pocs dies i t'informarem de totes les activitats que organitzem com curses, sortides o pedalades.

 

Els nous socis heu de trametre el full de sol·licitud que s'annexa així com la còpia del DNI i el comprovant de l'ingrés per mail a clubbttmetalbikers@gmail.com, previ pagament de l'import de la llicència segons la taula que es mostra a sota, més 10€ de quota de club, al número de compte del Banc Sabadell 0081-0046-13-0006237433

 

En pocs dies uns enviarem per mail un provisional per poder participar a qualsevol prova i tant bon punt la Federació ens avisi us trametrem la nova llicència físicament.

 

Les categories CADETS i més petites han d'enviar una fotocòpia de la targeta CATSALUT. Els més petits que no tinguin DNI també han de portar una fotocòpia del llibre de família.

 

Pels que opteu per una de les llicències de competició, heu de fer-nos arribar la revisió mèdica, contactant al telèfon 647659831.

 

La revisió mèdica és obligatòria per les llicències de competició a partir de la categoria infantil.

 

Mail: clubbttmetalbikers@gmail.com

 

núm. compte Banc Sabadell: 0081-0046-13-0006237433

Només nous socis o provinents d'altres clubs

RFEC Recomenada per:

 

Copa Catalana

Open Provincial

Descens

Ciclocross

Curses Socials carretera

Marxes cicloturistes fora

Estat Espanyol

FCC Recomenada per:

 

Marxes cicloturistes

Xallenger

Open Natura

Lleure

Viatges en bici a tot el món

Ciclisme urbà

bottom of page