top of page

12a Volta al Penedès en BTT

Reglament

DEFINICIÓ

 1. El Club BTT Metalbikers, organitza la 12a edició de la Volta al Penedès 2019.

 2. La volta al penedès és una cursa, que es durà a terme el 14 de setembre de 2019 a la comarca de l'Alt Penedès.

 3. La volta al Penedès consta de 2 recorreguts, un de 32km i un altre de 70km amb un desnivell positiu aproximat de 900 i 2100m respectivament.

 4. La sortida de les curses serà el dissabte 14 de setembre a les 09:00, al camp de futbol d'Avinyó Nou.

 5. La finalització de la cursa serà a les 16:30 aprox.

INSCRIPCIÓ

 1. La inscripció prèvia a la cursa és obligatòria per poder participar. Per aquest motiu està totalment prohibida la participació sense la inscripció. L'Organització de la Volta al Penedès no es fa responsable de les persones que realitzin la cursa sense prèvia inscripció.

 2. La inscripció es pot formalitzar on-line a través del servidor Xipwin.cat

 3. El pagament de la inscripció on-line es fa el mateix moment de formalitzar-la.

 4. La inscripció a la Volta al Penedès implica l'acceptació del present reglament. El desconeixement d'aquest per part del participant no l'exclou del seu compliment.

 5. Política de cancel·lació de la inscripció. L'organització es compromet a retornar la totalitat de l'import de la inscripció menys 5€ per despeses de gestió fins el 8 de setembre. Qualsevol cancel·lació sol·licitada a partir del 9 de setembre, l'organització no retornarà l'import de la inscripció per les despese ja generades. La cancel·lació de la inscripció es podrà formalitzar informant del motiu i de les dades del participant al formulari de contacte de la nostra web.

PARTICIPACIÓ

 1. Tots els participants han de ser majors de 18 anys.

 2. La participació a la 12a Volta al Penedès està limitada a 350 participants (els 350 primers inscrits).

 3. La participació a la cursa està oberta a tot tipus d'aficionats, amb o sense possessió de la llicència federativa. No obstant, és obligatori la possessió d'una llicència federativa en cas de no tenir-ne possessió.

 4. El club btt Metalbikers posa a la disposició dels participants no federats la contractació de la llicència federativa que cobreixi el dia de la cursa.

 5. La Volta al Penedès és d'alta exigència física i mental, per aquest motiu la participació a la cursa implica disposar d'unes capacitats tècniques i físiques, les quals el participant n'assumirà la responsabilitat.

 6. La participació a la marxa està restringida a aquelles persones que presentin algun tipus de malaltia que pugui posar en risc la seva integritat física o la dels altres participants. 

 7. L'organització es reserva el dret d'admissió.

RECORREGUT

 1. El seguiment del recorregut és a través de GPS. Així doncs, és obligatori el seu ús per poder participar. L'organització NO disposa de servei de lloguer de GPS.

 2. Els tracks dels recorreguts son exclusius pels participants de la 10a Volta al Penedès. L'organització penjarà els tracks dels recorreguts el dijous 12 de setembre a la mateixa web perquè els participants se'l puguin descarregar.

 3. L'organització tindrà a la disposició vehicles per l'obertura del recorregur i un ciclista escombra pel tancament dels 2 recorreguts, podent així atendre a qualsevol incidència.

 4. L'organització establirà una hora màxima de pas a l'últim avituallament (es comentarà en el brifing previ a la prova), en el cas d'arribar en el límit o per sobre d'aquesta hora, l'organització té el dret i deure de demanar al participant l'abandonament.

 5. És obligatori el seguiment del recorregut establer per l'organització. Qualsevol participant que exedeixi dels límits del recorregut es faran plenament responsables de qualsevol incident o lesió sobre ells mateixos o en tercers.

 6. Al llarg del recorregut hi hauran punts d'avituallament, en el quals tots els participants estan obligats a passar-hi.

 7. El recorregut estarà obert al trànsit de vehicles, vianants, a la lliure circulació d'animals i vehicles agraris. Per tant, el participant ha de respectar les normes de circulació, i esdevindrà el màxim responsable de les imprudències i infraccions que pugui cometre.

 8. L'organització es reserva el dret de modificar el recorregut, distàncies, desnivells i avituallaments de la marxa si ho considera necessari.

FUNCIONAMENT DE LA MARXA

 1. És obligatori l'ús de casc protector homologat, portar eines i recanvi adequat, roba de ciclista adequada a les condicions meteorològiques i telèfon mòbil durant tota la cursa.

 2. Tots els participants han de seguir les indicacions per part de l'organització. L'organització es desentén de qualsevol responsabilitat que pugui esdevenir causa o víctima els participants durant els entrenaments i en la mateixa cursa, esdevenint els participants els màxims responsables, fet que implica que en cap cas els mateixos participants i/o representants interposaran una demanda judicial en contra de l'organització o persona vinculada a ella.

 3. El participant és l'únic responsable del seu propi comportament i conducció, el qual assumeix els riscos que poden derivar-se de participar en la 12a Volta al Penedès, tant a nivell físic, psíquic, com de caigudes o altres tipus de lesions, fet que desvincula el Club Btt Metalibikers de Vilafranca i a qualsevol patrocinador o col·laborador de tot tipus d'accidents, incidents o lesions que puguin sorgir derivats de la participació a la Volta al Penedès.

 4. En cas d'accident, els participants i els seus acompanyants es comprometran de manera individual a ser responsables d'aquest des del punt de vista econòmic, civil o penal.

 5. Tots els participants tenen el deure de ser respectuosoa amb el medi ambient. És totalment prohibit llançar deixalles a l'entorn.

 6. L'organització disposa de servei d'assistència mèdica i dutxes.

ABANDONAMENT DE LA MARXA

 1. Qualsevol participant que abandoni la marxa, ho ha de comunicar a l'organització quan abans millor. L'organització pot obligar a qualsevol participant a abandonar la marxa en el cas que no es trobi en les condicions físiques adequades, que s'excedeixi d'hora màxima de pas establerta per l'organització i/o que no compleixi amb la normativa de circulació, no disposi de dorsal, no estigui inscrit, no porti casc protector, mal comportament i falta de respecte a l'organització i que eviti els passos de control en els avituallaments. En cas d'abandonament, cal comunicar-ho al control més proper, i trucar a algun telèfon de contacte de l'organització. La tornada fins el punt de sortida serà responsabilitat de cada participan

 2. L'organització es reserva el dret de cancel·lar la cursa Volta al Penedès en cas de condicions meteorològiques adverses.

DRETS D’IMATGES​​​​

​​

 1. ​​L’acceptació d’aquest reglament implica directament l’acceptació de captura d’imatges, fotografies i/o gravacions per part de l’organització, per tal de ser utilitzades pel Club Btt Metalbikers per la promoció i difusió de la cursa Volta al Penedès (per mitjans com cartells, DVD, vídeos, mitjans de comunicació, pàgina web www.metalbikers.com) sense el dret per part del participant de rebre cap compensació econòmica. 

bottom of page